Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Η Τζούλια κοιμήθηκε με τον Σταμάτη, ξύπνησε με τον Τσιακανίκα>Πούλμαν με Ιάπωνες τουρίστες στην Κάτω Νέα Κηφισιά...

Πούλμαν γεμάταΙάπωνες τουρίστες καταφθάνουν τις τελευταίες μέρες στηνΚάτω Νέα Κηφισιά.Εδώ όπου συντελείται ένα θαύμα τηςεπιστήμης, ...
της τεχνολογίας, της πολιτικής, της  οικονομίας και κυρίως ένα γεγονός που η Ιστορία θα το εντάξει ανάμεσα σε εκείνα που άλλαξαν τον τρόπο που οι κάτοικοι του πλανήτη μας παρακολουθούν την τηλεόραση.
Ο μέχρι πρότινος γενικός δερβάναγας, συγγραφέας και ιδιοκτήτης σχολής δημοσιογραφίαςΣταμάτης Μαλέλης εγκαταλείπει την γενική διεύθυνση του  STAR τσάνελε για χάρη τουΚώστα Τσιακανίκα ο οποίος με ένα λιτό-λακωνικό δακρύβρεκτο μήνυμα 3000 λέξεων αποχαιρετά μέσω φέης μπουκ τους ηρωικούς συντρόφους του ΣΚΑΙ που παρουσιάζουν στο φιλοθεάμον κοινό επικές παραγωγές όπως η εκπομπή του Μπογδάνου.
Την ίδια στιγμή στην Κάτω Νέα Κηφισιά κρύος ιδρώτας λούζει τα στελέχη του Καναλιού στην ιδέα ότι κινδυνεύει να χαθεί το μαγικό φίλτρο-συνταγή του καναλιού με την αποχώρηση του Σταμάτη ο οποίος κρατάει σαν εφτασφράγιστο μυστικό της συνταγή της κόκα-κόλα, συγνώμη του STAR τσάνελε.
Μόνο ο Σταμάτης μπορούσε να συνδυάζει υπέροχα το φιλανθρωπικό έργο της κας Μαριάννας με το στριγκάκι της Τζούλιας.
Είναι ακριβώς η Τζούλια, η Πετρούλα και τα υπόλοιπα κορίτσια του καναλιού που έχουν ήδη υποστεί ένα πολυπολιτισμικό σοκ.
Δεν είναι λίγο για την Τζούλια να κοιμάται-που λέει ο λόγος-με τον Σταμάτη (πως νίκησα την κατάθλιψη) και να ξυπνάει με τον Τσιακανίκα...
Μπεν Χουρ γράφεις μετά από αυτή την εμπειρία...
Πηγή: kourditoportokali.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου