Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Λαζαρίδης για Βορίδη: Αυτό το είχε πει στο παρελθόν και ο κ. Σαμαράς

Τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου, που προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων στην Ιπποκράτους, σχολίασε σήμερα ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA......

«Σε ότι αφορά το παρελθόν, όλοι έχουμε απόψεις... και ο κύριος Σαμαράς έχει απόψεις», τόνισε ο κ. Λαζαρίδης, λέγοντας μάλιστα πως «αυτό το έχει πει και ο κ. Σαμαράς». Διευκρίνισε, ωστόσο, πως «τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναδεικνύονται αυτές οι απόψεις». Και πρόσθεσε: «Συνέδριο έχεις και εκεί δεν μπορείς να τους έχεις φιμωμένους. Θα ακουστούν απόψεις».
«Αν ψάξεις στο μυαλό του κ. Σαμαρά, θα δεις πως και εκείνος πιστεύει το ίδιο ή κάτι ανάλογο. Και στο μυαλό του κ. Βενιζέλου υπάρχουν πιθανότατα τα αντίστοιχα για τη Νέα Δημοκρατία», είπε ο κ. Λαζαρίδης, ο οποίος συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Από την στιγμή όμως που αποφασίζουν τα δύο κόμματα να αφήσουν στην άκρη τις διαφωνίες και να λύσουν τα προβλήματα, πρέπει να συμβάλλουν όλοι».
Ταυτόχρονα, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Βύρωνα Πολύδωρα, ο κ. Λαζαρίδης απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας: «Η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί. Όπως βλέπετε δεν λέω Χρυσή Αυγή. Λέω νεοναζί. Και δεν το κάνουμε τυχαία, δεν το κάνω μόνο εγώ, το κόμμα το κάνει.
Τους αποκαλούμε σαν αυτό που είναι. Όχι με το όνομα το οποίο επικαλούνται. Αυτό το ξεκαθάρισε τελικά και ο κ. Πολύδωρας. Αυτό επειδή ήταν παρεξηγήσιμο όπως το είπε, το διευκρίνισε ο άνθρωπος, έπρεπε να ξεκαθαρίσουμε ότι πολιτική διάσταση δεν υπάρχει». 
Σε ό,τι αφορά, τέλος, το σχέδιο για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο κ. Λαζαρίδης δήλωσε ότι ήταν σε γνώση των άλλων δύο (τότε) κυβερνητικών εταίρων.
«Ψάχναμε να βρούμε λύση για τις 2.000 απομακρύνσεις και λύση δεν βρισκόταν. Έτσι όπως προχωρούσε η διαδικασία για τις απολύσεις, θα χρειάζονταν μήνες κι εμείς είχαμε μέρες» ανέφερε.
Πηγή:newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου