Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΚΙ ΑΛΛΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ...


Για όλους και για όλα μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του περί συνεργασίας με την Χρυσή Αυγή. ....


Το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ το οποίο είπε πως προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο εχθρός που είναι η Τρόικα, χρειάζεται εθνική συνεννόηση στην οποία θα έπρεπε να συμμετάσχει μέχρι και το εθνικιστικό κόμμα. 

Ο Βύρων Πολύδωρας, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, δεν ανακάλεσε καμμία από τις δηλώσεις του ούτε προσπάθησε να ανασκευάσει, λέγοντας μάλιστα πως οι Χρυσαυγίτες δεν αποτελούν κίνδυνο για την Δημοκρατία. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως έχει πολλούς φίλους του –ευυπόληπτους πολίτες τόνισε- οι οποίοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή. 

Μία παρατήρηση η οποία έγινε προφανώς προκειμένου να υποστηρίξει όσα είχε πει προηγουμένως πως δεν μπορούμε να συζητάμε για απαγόρευση ενός κόμματος το οποίο ψηφίστηκε από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Απαντώντας στις ερωτήσεις του Αντώνη Σρόιτερ και του Δήμου βερύκιου, ο Βύρων Πολύδωρας τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι κάτι περαστικό το οποίο αύριο μπορεί να μην υπάρχει, ενώ δεν παρέλειψε να πει πως δέχεται κριτική μόνο από συναδέλφους του οι οποίοι έχουν εκλεγεί σε 13 συνεχόμενες εκλογές με σταυρό.

Πηγή:apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου